Mad til festlige begivenheder

Uanset hvilken anledning der er tale om, er festlig mad altid et hit! Her er nogle ideer til din næste julefrokost, nytårsmenu eller en anden særlig begivenhed.

For en traditionel julefrokost kan du prøve stegt kalkun med fyld og tranebærsauce. Hvis du vil have noget lidt anderledes, hvad så med skinke og gratineret sød kartoffel? Og glem ikke græskartærten til dessert!

Hvorfor ikke servere en luksuriøs skaldyrsfest til nytårsaften? Rejer, hummer og krabber er altid populære. Eller gå efter noget mere hjerteligt med en ribbensteg. Afslut måltidet med en flaske mousserende vin og en lækker chokoladetrøffelkage.

Mad til bryllupper kan bestå af alt fra kanapéer og fingermad til et måltid med spisning ved bordet. Samarbejd med din caterer for at finde frem til en menu, der passer til din smag og dit budget.

Til en barnedåb eller en anden religiøs ceremoni vil du måske gerne sørge for enkle snacks og alkoholfrie drikkevarer. Men hvis du planlægger en fest bagefter, skal du gå alt sammen med en buffet med dine yndlingsretter.

Børnefødselsdagsfester er altid meget sjove! Servér deres yndlingsretter som pizza, kyllingenuggets eller mini hotdogs. Og glem ikke fødselsdagskagen!

Uanset hvad lejligheden er festlig mad altid et hit!

Når der er tale om festlige begivenheder, er maden ofte stjernen i showet. Uanset om du er vært for en julefrokost eller deltager i en, er der ingen grund til at stresse over, hvad du skal servere. Der er masser af muligheder, der er lette at tilberede, og som vil tilfredsstille selv de mest kræsne gæster.

Til julefrokoster kan fingermad er altid en populær mulighed. Ting som miniquicher, canapéer og pigs in blankets er perfekte til at spise i løbet af aftenen. Hvis du er på udkig efter noget lidt mere solidt, hvorfor så ikke prøve at servere et udvalg af varme retter? Et festligt twist på klassikere som shepherd’s pie eller macaroni cheese vil helt sikkert falde i god jord.

Selvfølgelig er ingen julefrokost komplet uden en sød lækkerbisken eller to. Et udvalg af julesmåkager eller en festlig frugtkage vil helt sikkert få alle i julestemning.

Uanset hvad du planlægger at servere, skal du huske, at det vigtigste er at have det sjovt og hygge dig, se her for yderligere information: frimanns gourmet.